27-05-10

Weekendje op hotel in Knokke

Tip: Kijk op BoekUwHotel.be voor de beste familiehotels aan zee in Knokke (binnenkort trouwens het spectaculaire Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010!) en raadpleeg ook zeker onze kalender voor evenementen kust 2010, voor een geïnformeerd weekend aan zee!

Knokke, de mooiste badstad

fotoknokkestart

Een aangenaam verblijf in Knokke-Heist

Knokke is werkelijk de mooiste en exclusiefste van alle Belgische badsteden. Een verblijf je aan de Belgische kust is werkelijk ontspannend. Knokke is niet alleen heerlijk om te verblijven tijdens de zomermaanden ook tijdens de winter heeft het zijn charme. De vele winkels maken van Knokke altijd een shoppingparadijs bij mooi of bij slecht weer. Een wandeling aan de zeedijk of in het zwin is ideaal om de batterijen weer even op te laden. Het Zwin is grotendeels vrij toegankelijk, men kan er prachtig wandelen of fietsen in de duinen. Het vogelreservaat hieraan verbonden is uiteraard alleen toegankelijk met een gids.

Activiteiten in Knokke

Heel wat activiteiten worden jaarlijks in Knokke georganiseerd, zo vind men er de laatste zaterdag van de maand November het galabal van de studentenclub Zwinneblomme. Een evenement in een verwarmd tentendorp voor het casino van Knokke. Ook de nacht van Exclusif is een happening waar men bij moet zijn. Dit vind plaats in maart. Meestal kan men voor alle grote evenementen uw hotels knokke even op voorhand boeken want dan is het onzettend druk en er zijn niet zoveel hotels in Knokke meer.

Logeren in een topbestemming aan de kust? Prachtige zandstranden, een schitterend natuurreservaat, uitgebreide winkelmogelijkheden, een ruim cultuuraanbod, architecturale en culinaire pareltjes en een uitstekende sportinfrastructuur? Dan kan je ongetwijfeld maar aan één ding denken: een verblijf in een Knokke hotel! De meest oostelijk gelegen Belgische badstad biedt gigantisch veel mogelijkheden voor shopliefhebbers, fijnproevers en aanhangers van eigentijds amusement. Als er één plaats aan de kust is die werkelijk iedereen weet te charmeren, dan is het vast en zeker Knokke! Geen enkele andere badplaats doet zoveel mensen dromen, of het nu dagjestoeristen betreft of mensen die een weekend of langer blijven, Knokke verbaast elke keer weer opnieuw door haar perfecte combinatie van grandeur en alledaagsheid. Logeren in een hotel Knokke staat dan ook gelijk aan logeren in een badplaats met een ontzettend grote toeristische gezelligheid. Vooral de mooie zeedijk, de nabijheid van 't Zwin en de bekende winkelstraat de Lippenslaan blijken hierbij bijzonder aantrekkelijk. Een weekend of hele zomer in een hotel Knokke is dan ook een perfecte garantie voor een erg uiteenlopend, fascinerend en relaxerend verblijf aan de kust! Ikzelf ga bijna iedere zomer richting een hotel Knokke en telkens weer wordt ik verrast door de ongebreidelde charmes van deze prachtige badstad!!

Vakantie in Knokke aan de Belgische Kust is superleuk, maar je wil misschien eens wat meer actie?. Je houdt van bruisende citytrips naar échte wereldsteden? Kies dan zeker eens voor een weekendje op hotels Londen, je zult het je absoluut niet beklagen!

 

15:26 Gepost door hotels aan de kust in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: reizen, weekendje aan zee, hotels knokke, vakantie belgische kust |  Facebook |